Pantofii de mireasă… o declarație de personalitate


Give a girl the right shoes and she can conquer the world. – Marilyn Monroe

Pantofii fac parte dintr-o listă lungă de accesorii care construiesc povestea miresei în ziua nunții. Cumpărați-vă o pereche frumoasă de pantofi pentru nuntă, să se potrivească cu rochia de mireasă și să vă ofere confortul dorit pe parcursul zilei. În ziua nunții veți sta foarte mult în picioare, veți merge, veți dansa, este crucial să vă simțiți bine în ei. Pantofii trebuie să se potrivească cu rochia dar și cu locația unde va fi petrecerea (în aer liber sau restaurant). Stilul este foarte important, aceștia trebuie să te facă să te simți minunat, să te reprezinte și să te pună în cea mai bună lumină.

De asemenea foarte important este și sezonul. Pentru o nuntă primăvară sau vară, sandale sunt cea mai bună alegere, iar toamna sau iarna pantofii vor fi favoriți. Apoi nunta la munte sau la mare. Alegeți pantofii ținând cont de toate acestea pentru a nu avea neplăceri pe parcursul zilei. În magazine există o varietate mare de modele și culori pentru ziua cea mare, căutând cu răbdare veți alege perechea perfectă. Dacă ați ales o temă specială pentru nuntă, poate găsiți și pantofii potriviți să se integreze în ansamblu. Orice detaliu va spune povestea nunții voastre.

Dacă alegeți pantofi albi, ei trebuie să fie exact în același ton cu rochia de mireasă, dacă sunteți un pic nonconformistă și alegeți ceva colorat ar fi indicat să îi asortați cu bijuteriile sau cu rochiile domnișoarelor de onoare. Nu vă grăbiți să cumpărați orice pereche de pantofi la gândul că purtați o rochie lungă și nu se văd. Se văd când dansați, când urcați sau coborâți trepte, când vă așezați pe scaun. După ce ați găsit rochia visurilor, dar înainte de a o cumpăra, este timpul să căutați pantofii sufletului. Abia după ce i-ați găsit cumpărați rochia și faceți ajustările ei de lungime în funcție de înălțimea tocului.

Următoarea sarcină este să-i purtați prin casă o perioadă ce cel puțin câteva zile să nu vă dea bătăi de cap sau mai bine zis, bătăi de picioare în ziua nunții. Confort la superlativ!!! Dacă ați decis să cumpărați cei mai înalți pantofi din magazin, dar aveți emoții pentru petrecere, vă sfătuim să cumpărați și o pereche de balerini comozi, astfel veți putea dansa toată seara. Nu este recomandat să cumpărați pantofii online. Riscați să nu se potrivească nuanța cu rochia și să vă provoace disconfort.

Top
%d blogeri au apreciat: