Butonii – accesoriu al eleganței

Butonii de cămașă sunt unul din cele patru accesorii pe care un mire le va purta pentru o ținută impecabilă. Ei nu au doar rol practic, adică acela de a închide manșeta cămășii, ei aduc un plus de eleganță și personalitate ținutei. În funcție de ocazie și de starea de spirit ei transmit un mesaj diferit de fiecare dată. Alegeți să fiți eleganți, purtând butoni rafinați.

Butonii mirelui vor fi aleși atent în funcție de culoarea verighetei, dacă aveți verigheta din aur galben, veți alege și butoni aurii, iar dacă verigheta este din platină sau aur alb, butonii argintii sunt cea mai bună alegere. Rezultatul final un look clasic și impunător.

Acest lucru nu înseamnă că nu puteți să purtați și butoni colorați, dar mare atenție cum îi asortați cu alte accesorii. De obicei mirii aleg pentru ziua cea mare cămașă cu manșetă dublă franțuzească, o cămașă rafinată pentru ocaziile speciale. Dacă sunt asortați corect, tot ansamblul va crea o impresie memorabilă la final, o adevărată lecție de stil. Puteți să încercați să asortați papionul sau cravata cu butonii și din nou rezultatul va fi unul spectaculos.

Un alt lucru foarte important, butonii trebuie să fie în contrast cromatic cu cămașa și dacă nu vă decideți și la alte accesorii, ei vor arăta superb asortați la costum. Povestea finală va spune eleganță la superlativ.

Top
%d blogeri au apreciat: