Costumul de mire

Chiar dacă se lasă impresia că mireasa este prima în lumina refectoarelor, în ziua cea mare, mirele are același impact pentru invitați. Amândoi vor scrie povestea nunții în egală măsură.

Mirele își va căuta cu atenție costumul cu câteva luni înaintea nunții. În funcție de stilul lui va alege culoarea, croiala și țesătura.

Croiala este foarte importantă și o veți alege în funcție de conformația corpului. De exemplu croiala clasică pentru cei care preferă un anumit confort și o libertate de mișcare mai mare, este ideală și pentru cei cu o construcție peste medie, pe când croiala Slim este perfectă pentru cei cu o constituție mai subțire. Indiferent ce croială alegeți trebuie să vă simțiti foarte bine în costumul ales.

Țesătura costumului dă o notă de eleganță aparte mai ales când spunem lană sau mătase. În funcție de anotimp este indicat să alegeți și țesătura din care este fabricat costumul. În lunile de vară un costum de mătase sau in vă aduce răcoare și o stare de spirit excelentă pe parcursul întregii zile. În schimb pentru o nuntă de toamnă târzie sau iarnă, un costum din lână vă oferă toată căldura de care aveți nevoie. După ce ați ales costumul aveți grijă să alegeți cu atenție toate accesoriile pe care le veți purta în ziua nunții. La final imaginea de ansamblu trebuie să fie perfectă, indiferent că alegeți ceva clasic sau ceva nonconformist și îndrăzneț.

Dacă alegeți un costum clasic,  puteți să-l purtați și cu alte ocazii după nuntă. Veți simți emoții frumoase ori de câte ori îl îmbrăcați.

Dacă alegeți un costum nonconformist și îndrăzneț pe care să-l purtați o singură dată în viață, studiați trendurile și apoi mergeți și probați.

Din punct de vedere cromatic, culorile dau nota finală costumului. Costumul de mire albastru, o culoare fermecătoare care oferă o notă impresionantă bărbaților care îl poartă. Albastrul este o culoare regală, elegantă și rafinată. Costumul din 3 piese este o alegere excelentă.

Costumul de mire gri cărbune ca și costumul albastru este o alegere fantastică pentru nunta voastră. De exemplu tonurile de gri deschis oferă un aer casual, dar atenție mare să nu luați din strălucirea miresei cu această culoare foarte relaxată.

Costumul de mire negru. Negrul este o culoare foarte puternică și foarte sobră, așa că nu este chiar cea mai bună alegere. Nunta este o sărbătoare, un motiv de bucurie și fericire, iar negrul nu vă dă starea de spirit necesară. Dar, dacă vă place grația întunecată a acestei culori cu siguranță veți alege costumul care vă vine perfect și îl veți accesoriza impecabil.

Top
%d blogeri au apreciat: