Cum alegeți tema nunții

Don’t quit your day dream”

Tema nunții nu este ceva obligatoriu, dar dacă aveți niște pasiuni și idei prețioase, este suficient doar să luați o decizie în ceea ce privește decorul. V-ați ales rochia de mireasă care arată fabulos și în care vă simțiți minunat, mirele și-a ales costumul cu o croială impecabilă în care se simte confortabil. Ați rezervat și locația unde veți avea recepția, iar acum este timpul să vă hotărâți cum o decorați. Deschideți agenda și notați.

În ce anotimp este nunta?

Ați stabilit data nunții, deci știți care va fi anotimpul. Este foarte important să țineți cont de data căsătoriei atunci când alegeți tema. Nu veți alege tema „Prințesa de gheață” în mijlocul verii, dar nici tema „Cocotieri” iarna.

Care sunt culorile preferate?

Există o infinitate de teme de nuntă, așa că trebuie să găsiți o metodă care să vă ajute să reduceți numărul. Dacă aveți o preferință pentru albastru, o temă marină sau o temă legată de vis, nori poate fi o idee minunată. Dacă adorați roșul, luați în considerare o temă Ziua  îndrăgostiților sau de ce nu, tema fructelor roșii.

Ce fel de recepție vă doriți?

Preferați o ambianță contemporană într-un decor urban, o atmosferă retro sau o nuntă câmpenească? Este foarte important să identificați tipul recepției pe care doriți să o dezvoltați înainte să vă concentrați pe o temă sau alta.

Ce vrem să punem în valoare?

Pentru a vă ajuta să alegeți o temă, întrebați-vă ce doriți să puneți în lumina reflectoarelor. Poate fi un hobby, o pasiune cum ar fi echitație, motociclete, biciclete, orice vă face să zâmbiți și vă dă o stare de bine.

Temă clasică sau ceva original?

La marile clasice putem să ne oprim la mare, insule, cinematografie, călătorii, muzică, natură sau chiar sporturile și dulciurile. Când vine vorba de teme originale amintim Harry Potter, Game of thrones, Lego, Zombie, etc.  

Ideea noastră este realistă?

Ai o idee, este frumoasă, este grandioasă, dar cum o realizezi? Înainte de a vă focusa pe o temă ambițioasă, verificați dacă se încadrează în bugetul de nuntă, dacă aveți suficient timp să găsiți toate accesoriile de care aveți nevoie și în cele din urmă, orice ați alege, atmosferă creată să rămână armonioasă și caldă.  

Ideea noastră e coerentă?

Asigurați-vă că ați ales tema potrivită în conformitate cu locația recepției sau cu vestimentația. De exemplu este imposibil să creezi o atmosferă Star Wars într-un castel.  

Alegerea unei teme vă înfrumusețează înzecit nunta.


Top