Bunicii, invitați de onoare


Grandparents are a delightful blend of laughter, caring deeds, wonderful stories, and love.”

Ziua nunții se apropie cu repeziciune, aveți șansa de a-i avea printre invitați pe bunicii dumneavoastră? Atunci faceți în așa fel ca să petreacă o zi excelentă.

Persoanele în vârstă nu au același ritm ca și tinerii, chiar dacă sunt într-o formă excepțională, va trebui să le oferiți o atenție deosebită bunicilor.

Vă vom da câteva idei pentru a facilita prezența lor la eveniment și pentru a petrece momente minunate alături de ei, în această zi excepțională.

Un sofer personal

Pentru a le facilitata deplasările, chiar dacă conduc, desemnati pe unul din apropiații dumneavoastră cu rolul de responsabil pentru diversele trasee care vor urma. Acest șofer, care poate fi unul din frații sau surorile dvs de exemplu, se va ocupa de a-i lua de acasă și de a-i conduce spre locurile de ceremonie și către recepție. De asemenea, tot el îi va conduce acasă, când aceștia vor fi obosiți.

Dacă vi se pare că acest lucru poate fi prea complicat pentru unul din apropiați, ați putea să angajați pe cineva special pentru eveniment.

Respectați programul

Este de preferat să respectați programul anunțat, pentru a evita oboseala inutilă a bunicilor. Cu cât ziua va fi mai lunga, cu atât va fi mai dificil să vă urmeze la recepție seara.

Locuri rezervate special

Rezervați locuri speciale la ceremonie, cât mai în fată, indicând numele fiecăruia, ca să se poate așeza în caz ca sunt în întârziere. Dacă la ceremonie, ați prevăzut că se va sta în picioare, pentru bunici pregătiți locuri de stat jos

Ar fi ideal să aveți servire la masă în timpul recepției pentru un confort mai mare și a le evita deplasările repetate.

Dacă vor sta pana târziu, nu ar fi o idee rea sa le oferiți posibilitatea de a se așeza lângă ringul de dans, în caz că vor să vadă dansul de deschidere.

Un meniu adaptat

Interesați-va înainte de preferințele alimentare, poate bunicii dumneavoastră au un regim specific, datorat vârstei, poate au alergii sau dificultăți de a mesteca alimente prea dure, evitați mâncarea prea grea sau prea picanta.

Informați-va bine legat de acest subiect pentru a vă adapta meniul în funcție de nevoile lor. Mai bine sa alegeți un meniu care este convenabil și pentru ei, decât să le rezervați ceva special, așa nu se vor simți excluși.

Un cadou personalizat

Ați ales cadourile ce vor fi date la invitați? Este adaptat și pentru bunici?

Pentru ca ei sunt niște invitat speciali, nu ezitați sa le faceți lor un cadou special, care le-ar face cu adevărat plăcere. Găsiți ceva pe gustul lor, o bijuterie, un buchet deosebit, un album foto cu poze din copilărie, în care ei sunt prezenți, o poza cu voi doi într-o rama special aleasa.

În timpul discursului, adresați-le câteva cuvinte, le puteți mulțumi pentru că au fost prezenți din copilăria voastră și până acum.

Top
%d blogeri au apreciat: