Dosarul secret al nunții de vis

Organizarea nunții de vis presupune timp și răbdare și nu poate fi improvizată. Ziua nunții va spune povestea voastră, povestea a doi îndrăgostiți care își unesc destinele. Veți trăi emoții fantastice încă din prima zi de organizare, iar aceste emoții vor fi prezente până în ziua nunții. De aceea trebuie să vă organizați timpul în cel mai mic detaliu. Nimic nu trebuie să fie stresant dacă planning-ul este făcut cu atenție, aceste momente trebuie să vă creeze amintiri fantastice pe care să le „gustați” și peste ani.

Dosarul

Începeți cu crearea unui dosar unde veți atașa toate ofertele, contractele, chitanțele. Organizarea vă va oferi confort psihic, iar stresul nu are loc să se strecoare în viețile voastre. După ce aveți dosarul începeți să faceți liste.

Listele

Listele sunt esențiale pentru a organiza toate aspectele nunții voastre. Pentru a vă putea organiza timpul constructiv creați o cronologie la începutul procesului de planificare. Aici includeți toate datele importante și termenele limită pentru fiecare aspect în parte. Pe toată perioada de planificare lucrați împreună, consultați-vă, ascultați întotdeauna  și părerea partenerului. Nunta este pentru amândoi, cu siguranță veți potrivi toate elementele să vă placă amândurora. Nu vă grăbiți în luarea deciziilor, poate fi tentant să rezervați primul florar sau fotograf pe care îl întâlniți, cântăriți toate opțiunile înainte să luați o decizie rapidă.

Bugetul

Bugetul nunții este primul pe care ar trebui să îl stabiliți. Abia apoi puteți să căutați cu atenție locația nunții. Chiar dacă data pare departe, restaurantele se închiriază cu un an înainte. Este valabil și pentru fotograf sau cameraman. Așa nu riscați să fie deja ocupați. Vizitați foarte multe magazine pentru rochia de mireasă și costum, iar când le-ați găsit nu ezitați și cumpărați-le. Găsiți floraria potrivită și alegeți aranjamentele florale în funcție de anotimp și preferințe.

Primăria

Pentru a evita aglomerarea zilei și a nu face loc stresului inutil panificați cununia civilă în altă zi înaintea nunții. Astfel nu veți fi nevoiți să alergați de la Primărie la Biserică, iar acest timp puteți să-l fructificați cu o ședință foto de cuplu lejeră și veselă împreună cu fotograful.

Contractele

Verificați foarte bine toate contractele pe care le semnați cu colaboratorii, citiți toate detaliile asigurându-vă că totul este corect. Verificați politica de plată sau de anulare înainte de semnare și cel mai important dacă data este  scrisă corect pe fiecare contract.

Recrutați ajutoare

Pentru toate lucrurile care nu sunt pregătite de restaurant in-house delegați membrii ai familiei sau prieteni foarte apropiați să vă ajute în ziua nunții. O echipă bine construită din câteva persoane foarte apropiate va duce la bun sfârșit toate sarcinile de peste zi.  Din nou veți câștiga timp să vă bucurați de tot ce vă oferă ziua cea mare.

Lansare de lampione

Un touch personal

Dacă ați optat pentru tradiții de nuntă, nu vă fie teamă să adăugați și ceva nou care să vă reprezinte pentru a da o notă personală evenimentului.

Programul nunții

Creați programul evenimentului și distribuiți-l DJ-ului, fotografului, cameramanului, domnișoarei de onoare și oricui este implicat.

Big book

Când marele eveniment se apropie dosarul vostru cu organizarea nunții va fi plin de idei, de date, de chitanțe, de fotografii și cu siguranță nu veți fi uitat nimic neacoperit.

Focus

Concentrați-vă pe imaginea de ansamblu, invitații nu vor observa dacă aperitivul a venit cu 10 minute întârziere, dar cu siguranță vor observa doi miri stresați. Asigurați-vă că vă distrați în ziua nunții și bucurați-vă de acest moment magic.

Respirați

Păstrați un pic de timp înainte de nuntă să vă relaxați, încercați să terminați organizarea cu cel puțin o săptămână înainte.

Spuneți mulțumesc!

Nu uitați să cumpărați cadouri frumoase pentru cei care vă ajută cu organizarea nunții. Este un gest emoționant pentru toți cei care au ajutat la planificare, nu-i uitați nici pe părinți.


Top
%d blogeri au apreciat: