Cum alegi rochia de mireasă

A wedding dress is both intimate and personal for a woman – it must reflect the personality and style of the bride.

Alegerea rochiei de mireasă este cel mai emoționant și copleșitor moment din viața ta, atunci când te pregătești să faci marele pas. Începi să cauți rochia de mireasă în momentul în care ai confirmat câteva detalii tehnice: în ce moment al anului va fi nunta, care este locația pentru recepție și cât este bugetul pregătit pentru aceasta.

Există o mare varietate de modele, încât este foarte greu să te decizi ce ai vrea să porți. Când începi căutările trebuie să ai în vedere mai multe aspecte foarte importante.

În primul rând să găsești modelul care se potrivește perfect corpului tău, să-ți pună în valoare feminitatea, grația și frumusețea. Pe parcursul nunții vei petrece timp stând în picioare, vei fi foarte activă, dar și timp în care te vei așeza pe scaun. Când probezi rochia în magazin, după ce ești sigură că stând în picioare arătă perfect, așează-te pe un scaun și convinge-te că nu-ți provoacă disconfort și că poți să respiri sau că nu se ridica în partea de jos dezgolindu-ți prea tare picioarele apoi ridică mâinile ca și cum ai îmbrățișa pe cineva.

Nu alege o rochie de mireasă foarte voluminoasă daca ai ales o biserică foarte mică. Spațiul nu este suficient să te strecori printre invitați cu ușurință. Lungimea rochiei este un lucru la fel de important.

Daca optezi pentru rochia lungă, ea trebuie să fie cu 0,5 – 1 cm deasupra solului. Dacă este prea lungă riști accidente. Probează rochia în magazin cu pantofii aleși pentru ziua nuntii. Abia apoi faci ajustările pentru lungime.

Ziua este lungă, „capcane” pot fi multe. Trebuie să mergi lejer în rochia de vis, nu să se transforme într-o corvoadă. Materialul unei rochii de mireasă ar trebui să fie natural și ușor. O rochie prea grea și plină de poliester într-o zi toridă de vară va fi un calvar. În schimb o rochie plină de mătase naturala va fi ușoară, vaporoasă și răcoroasă la 35 de grade.

Nu comanda rochia de mireasă pe net. Ce faci dacă nu ți se potrivește sau dacă nu arată ca în pozele pe care le-ai văzut?

Când alegi rochia de mireasă, fii flexibilă. S-ar putea să descoperi că un anumit model la care nu te-ai gândit, să ți se potrivească foarte bine. Probează mai multe stiluri. Fă-ți timp și nu vei fi dezamăgită. Ar fi minunat să te însoțească cineva atunci când mergi să cauți rochia, dar mare atenție, dacă o iei pe mama, s-ar putea ca stilul ei tradiționalist să nu fie pe placul tău. Poate o domnișoara de onoare sau o soră ar fi mai potrivit să te însoțească prin magazine. Atunci când ai găsit-o pe cea mai și cea mai, nu ezita să o cumperi.

Pregătirea nunții poate fi stresantă pentru că iți dorești ca totul să fie perfect. Încearcă să nu pierzi prea multe kilograme. Rochia trebuie să vină perfect pe tine.

Fii tu însăți, ziua nunții este despre voi și fericirea voastră. Dacă te simți bine vei avea o zi magică.

Top
%d blogeri au apreciat: