10 idei pentru a surprinde invitații

Doriți ca invitații sa își aducă aminte de nunta voastră peste ani și ani? Nici o problemă iată câteva idei originale, care va impresiona și cei mai pretențioși dintre invitați.

  1. Angajați un somelier să facă o degustare de vin sau un barman experimentat pentru o animație de cocktailuri, cu și fără alcool, pentru toate gusturile. Sigur invitații se vor amuza și vor aprecia să descopere și să guste ceva original.
  2. Aduceți animatori care să invite și să arate cum se dansează, o lecție scurtă de dans ritmat. Fie ca este tango, rumba, swing, dansuri orientale, aceste animații prinde la cât mai multă lume.
  3. Aveți un artist preferat? Dacă este solist, cu atât mai bine, poate reușiți să îl angajați pentru nunta. Dacă nu, un moment de stand-up comedy sau un ansamblu de dansuri populare.
  4. Serviți, pe lângă tort un desert original, inspirat de anotimp. Este iarna, serviți turtă dulce ornată specific (fulgi de zăpadă, brăduți, ghetuțe) Primăvara puteți da bomboane sau biscuiți în forma de flori (ghiocei, lalele) sau inimioare. Vara, o idee buna este înghețata artizanală, cu un gust cât mai original, lavandă, măsline, brad, etc… Toamna este sezonul merelor, deci puteți servi mere pe bat caramelizate, vată de zahăr. Toți vor aprecia astfel de atenție originală, iar copiii invitaților, cu atât mai mult.
  5. Plănuiește o activitate pentru copii invitaților, fie un mic spectacol de păpuși, fie un magician, posibilitatea de a lăsa undeva copii supravegheați, în timp ce părintii petrec, este ceva extraordinar.
  6. În loc de cafeaua simpla de la sfârșitul mesei, poți organiza o servire originală de cafea, capucino și ciocolata calda. invitații se vor distra, încercând arome noi și originale.
  7. Angajează un caricaturist și la sfârșitul serii fiecare poate pleca acasă cu un suvenir drăguț. Dacă ai multi copii care vin la petrecere, poți să chemi pe cineva care pictează pe față.
  8. Închirierea unei cabine foto (photo Booth) este o idee amuzantă. Invitații își pot face poze haioase și le pot lua ca amintire.
  9. Pregătește obiecte amuzante pentru ringul de dans: bețe luminoase, pălării, peruci, ochelari haioși, mulți vor aprecia să se deghizeze.
  10. Organizează într-un loc mai retras o zona de relaxare, canapele, perne mari, măsuțe de cafea, muzica relaxantă. Unele persoane vor aprecia să facă o pauza de la distracție și să se regăsească cu prietenii undeva unde pot vorbi liniștiți.
Top