10 idei pentru a sărbători Ziua îndrăgostiților

Love is all around…

Ziua îndrăgostiților este sărbătorită în fiecare an pe 14 februarie. Valentine’s Day este o zi doar despre dragoste. Dacă nu știți cum veți petrece această zi alături de persoana iubită, noi vă dăm câteva idei romantice și amuzante.

  • Gătiți împreună ceva memorabil, ceva care să vă placă amândurora. Timpul petrecut împreună va aduce momente frumoase pe care le veți prețui toată viața. După o masă festivă, uitați-vă la un film bun. Apoi scoateți din cutia cu amintiri fotografiile făcute de când sunteți împreună. Veți rememora începutul relației, zilele în care v-ați îndrăgostit unul de celălalt, fericirea pe care o simțiți în fiecare secundă a relației. Uitați de problemele de la birou sau de facturi, ziua de 14 februarie este doar despre dragoste.
  • Rezevati o masă într-un restaurant elegant doar voi doi. E timpul să scoți din dulap o rochie elegantă care să se asorteze perfect la costumul lui preferat. Această ieșire este o oportunitate perfectă pentru a privi în trecut, pentru a vă bucura de prezent și totodată pentru a vă face planuri de viitor. Dragostea va aduce lucruri mărețe în relația voastră. 
  • Mergeți la patinuar. Dacă vreți să vă amuzați teribil de Valentine’s Day ieșiți la patinuar. Negreșit veți sta toată ziua lipiți unul de celălalt. Ce poate să fie mai frumos și romantic?
  • Închiriați o cameră de hotel, chiar și în același oraș în care locuiți. Nu este nevoie să plecaăi departe de casă dacă nu vă permite timpul. Faptul că dormiți într-o camera de hotel unde roomservice-ul vă îndeplinește toate dorințele, înseamnă că tot timpul din lume este doar pentru voi doi să vă bucurăți unul de celălalt. 
  • Scriți-vă biletele de dragoste toată ziua. Toate biletele ar trebui să înceapă cu ” te iubesc pentru că…” iar la sfârșitul zilei le îndosariați și le păstrați într-un albun. Cu siguranță peste ani le veți descoperi și le veți citi cu multă plăcere.
  • Mergeți la o sală de escaladă. Dacă sunteți genul de cuplu sportiv și mai ales dacă vă place muntele dar jobul vă ține legați de oraș, noi vă recomandăm sala de escaladă. Eliberați stresul acumulat și petreceți timp de calitate împreună.
  • Mergeți la Spa. Oh daaa. Spa. O zi magică la Spa în cuplu aduce multă energie pozitivă și relaxare. 
  • Mergeți într-un club de Jazz dacă sunteți îndrăgostiți de această mizică. Hrăniți-vă sufletul cu muzică și iubire.
  • Luați un radio mic și mergeți la plimbare la mare. Chiar dacă este iarnă, muzică bună și valurile mării vă vor obliga să dansați ore în șir. Romantic și frumos la superlativ.
  • Plecați câteva zile la Paris, dacă puteți să vă luați câteva zile de concediu. Un oraș romantic pe care îl veți vizită și îl veți descoperi cu drag, doar este orasul iubirii. 🙂

Să aveți o zi magică de Valentine’s Day!

Top
%d blogeri au apreciat: